Підприємство з виробництва м'яких меблів планується відкрити у Львівській області. Інвестором проекту стане компанія з виробництва м'яких меблів Pоlipol (Німеччина), повідомили в прес-службі облдержадміністрації. На виробництві буде зайнято 1000 осіб.

"Проект запланований на термін від одного до чотирьох років, в кінцевій фазі плануємо створити 1000 робочих місць, нам потрібна земельна ділянка площею 20 гектарів. Також важлива освіта, ми готові навчати працівників і створити умови, щоб працівники не мігрували. Заробітна плата, яку ми готові пропонувати, - 500-600 євро", - зазначив представник компанії Polipol в Україні Герберт Вітвер.

Голова Львівської обласної державної адміністрації Олег Синютка зазначив, що на Львівщині достатньо земельних ділянок великої площі.

Сторони прийняли рішення ознайомитися з земельними ділянками в регіоні і визначити можливі варіанти розташування майбутнього підприємства.


Предприятие по производству мягкой мебели планируется открыть во Львовской области. Инвестором проекта станет компания по производству мягкой мебели Pоlipol (Германия), сообщили в пресс-службе облгосадминистрации. На производстве будет занято 1000 человек.

"Проект запланирован на срок от одного до четырех лет, в конечной фазе планируем создать 1000 рабочих мест, нам нужен земельный участок площадью 20 гектаров. Также важно образование, мы готовы обучать работников и создать условия, чтобы работники не мигрировали. Заработная плата, которую мы готовы предлагать, - 500-600 евро ", - отметил представитель компании Polipol в Украине Герберт Витвер.

Председатель Львовской областной государственной администрации Олег Синютка отметил, что на Львовщине достаточно земельных участков большой площади.

Стороны приняли решение ознакомиться с земельными участками в регионе и определить возможные варианты расположения будущего предприятия.