Аргентинское танго, концерт, танго​4 березня о 19.00, на сцені концертного залу Львівської філармонії звучатиме аргентинське танго.

Вечір з назвою – Астор П’яццола "Життя в ритмі танго" вперше в Україні презентують виконавці з Італії – Giovanni Barbato (скрипка) та Guido D’angelo (фортепіано) в супроводі камерного оркестру Da Vinci Orchestra.

Мета проекту - познайомити львів’ян та гостей міста із справжнім аргентинським танго. Солісти неодноразово гастролювали Південною Америкою та співпрацювали з відомими музикантами та артистами творчого колективу самого маестро П’яццола. І саме це надихнуло музикантів на створення аранжування творів для скрипки соло та оркестру. Деякі з них солісти підготували саме для концерту у Львові, - повідомляє ТРК Львів.


4 марта в 19.00, на сцене концертного зала Львовской филармонии будет звучать аргентинское танго.

Вечер под названием - Астор Пьяццола "Жизнь в ритме танго" впервые в Украине представят исполнители из Италии - Giovanni Barbato (скрипка) и Guido D'angelo (фортепиано) в сопровождении камерного оркестра Da Vinci Orchestra.

Цель проекта - познакомить львовян и гостей города с настоящим аргентинским танго. Солисты неоднократно гастролировали по Южной Америке и сотрудничали с известными музыкантами и артистами творческого коллектива самого маэстро Пьяццола.

И именно это вдохновило музыкантов на создание аранжировки произведений для скрипки соло и оркестра. Некоторые из них солисты подготовили именно для концерта во Львове, - сообщает ТРК Львов.