мигрант, полеНа Львівщині іноземець-нелегал переховувався у полі. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Львівської області.

В Мостиському районі 19 серпня поблизу села Малі Мокряни працівники поліції спільно з прикордонниками виявили у полі невідомого чоловіка, який розмовляв англійською. Встановлено особу чоловіка – 43-річного громадянина Пакистану. Він намагався у будь-який спосіб потрапити до однієї з країн Євросоюзу.

Вирішується питання про притягнення іноземця до адміністративної відповідальності за незаконне перебування на території України та про повернення його у країну походження.

Нагадаємо, з 1 серпня в державі проводиться превентивна операція під умовною назвою "Мігрант". Мета  заходів – контроль за виконанням міграційного законодавства, дотримання встановлених правил перебування в Україні іноземців та осіб без громадянства, протидія нелегальній міграції.


На Львовщине иностранец-нелегал скрывался в поле. Об этом сообщает отдел коммуникации полиции Львовской области.

В Мостисском районе 19 августа вблизи села Малые Мокряны работники полиции совместно с пограничниками обнаружили в поле неизвестного мужчину, который говорил по-английски. Установлена ​​личность мужчины - 43-летнего гражданина Пакистана. Он пытался любым способом попасть в одну из стран Евросоюза.

Решается вопрос о привлечении иностранца к административной ответственности за незаконное пребывание на территории Украины и о возвращении его в страну происхождения.

Напомним, с 1 августа в стране проводится превентивная операция под условным названием "Мигрант". Цель мероприятий - контроль за выполнением миграционного законодательства, соблюдения установленных правил пребывания в Украине иностранцев и лиц без гражданства, противодействие нелегальной миграции.