стрельба, АЗСПатрульні знайшли осіб, які, зі слів заявника, вчинили стрілянину на заправній станції. Про це повідомляє Патрульна поліція Львівської області.

Учора опівночі в населеному пункті Рясне-Руська, навпроти АЗС, стався конфлікт між водієм Renault Scenic та водієм і пасажиром позашляховика Lexus.

Між ними сталася шарпанина, після якої останні відійшли до свого автомобіля і, зі слів заявника, здійснили три постріли в напрямку його транспортного засобу. Оглянувши авто, патрульні 4-го батальйону побачили ушкодження, ймовірно, від гумових куль і виявили чотири гільзи.

Потерпілий надав описи невідомих і сказав, що вони поїхали в напрямку міста Яворів. Орієнтування передали усім екіпажам. Патрульні обстежили прилеглі території і на 11 км траси Львів-Краковець побачили згаданий позашляховик і дали вказівку водієві зупинитися. Він її проігнорував і почав набирати швидкість та втікати. В подвір’ї в населеному пункті Рясне-Руська їх зупинили. 40-ка та 46-ти річні чоловіки, які перебували в салоні, зізналися, що відбувся конфлікт. При поверхневій перевірці в авто патрульні помітили предмет, схожий на зброю. На місце події викликали слідчих Яворівського відділу поліції.


Патрульные нашли лиц, которые, по словам заявителя, совершили стрельбу на заправочной станции. Об этом сообщает Патрульная полиция Львовской области.

Вчера в полночь в населенном пункте Рясное-Русская, напротив АЗС произошел конфликт между водителем Renault Scenic и водителем и пассажиром внедорожника Lexus.

Между ними произошло стычка, после которой последние отошли к своему автомобилю и, по словам заявителя, совершили три выстрела в направлении его транспортного средства. Осмотрев авто, патрульные 4-го батальона увидели повреждения, вероятно, от резиновых пуль и обнаружили четыре гильзы.

Пострадавший предоставил описания неизвестных и сказал, что они поехали в направлении города Яворов. Ориентировку передали всем экипажам. Патрульные обследовали прилегающие территории и на 11 км трассы Львов-Краковец увидели упомянутый внедорожник и дали указание водителю остановиться. Он ее проигнорировал и начал набирать скорость и убегать. Во дворе в населенном пункте Рясное-Русская их остановили. 40-ка и 46-ти летние мужчины, которые находились в салоне, признались, что произошел конфликт. При поверхностной проверке в авто патрульные заметили предмет, похожий на оружие. На место происшествия вызвали следователей Яворовского отдела полиции.