Патрульні зупинили водія, який втретє за рік керував автомобілем в стані сп'яніння та ще й з підробленим посвідченням. Про це повідомляє прес-служба Патрульної поліції Львова.  

Сьогодні зранку під час патрулювання на вулиці Науковій екіпаж патрульної поліції зупинив автомобіль Mercedes-Benz на іноземній реєстрації, водій якого порушив правила дорожнього руху.

Під час спілкування з чоловіком патрульні помітили в нього ознаки наркотичного сп'яніння. Інспектори перевірили водія в базі даних та з'ясували, що він позбавлений права керування на три роки, оскільки двічі протягом року керував автомобілем в стані сп'яніння. Чоловік відмовився від перевірки на стан сп'яніння в присутності двох свідків. На водія склали протокол за ч.3 ст.130 КУпАП - тричі протягом року керування автомобілем в стані сп'яніння. Крім того, водій пред'явив патрульним посвідчення водія, яке мало характерні ознаки підроблення. На місце викликали слідчо-оперативну групу. Посвідчення вилучили та направили на експертизу. Попередня кваліфікація - підроблення документів.


Патрульные остановили водителя, который в третий раз за год управлял автомобилем в состоянии опьянения да еще и с поддельным удостоверением. Об этом сообщает пресс-служба Ппатрульной полиции Львова.

Сегодня утром во время патрулирования на улице Научной экипаж патрульной полиции остановил автомобиль Mercedes-Benz на иностранной регистрации, водитель которого нарушил правила дорожного движения.

Во время общения с мужчиной патрульные заметили у него признаки наркотического опьянения. Инспекторы проверили водителя в базе данных и выяснили, что он лишен права управления на три года, поскольку дважды в течение года управлял автомобилем в состоянии опьянения. Мужчина отказался от проверки на состояние опьянения в присутствии двух свидетелей. На водителя составили протокол по ч.3 ст.130 КУоАП - трижды в течение года управление автомобилем в состоянии опьянения. Кроме того, водитель предъявил патрульным водительское удостоверение, которое имело характерные признаки подделки. На место вызвали следственно-оперативную группу. Удостоверение изъяли и направили на экспертизу. Предварительная квалификация - подделка документов.