младенец, окно жизни, девочкаУ львівському "вікні життя" залишили місячну дівчинку. У немовляти вагою майже 3 кг діагностували незначну анемію. Про це повідомляє zaxid.net

У суботу зранку, 17 листопада, у спеціальному місці, де мама анонімно може залишити свою дитину у Львівській міській дитячій лікарні, знайшли немовля.

Між собою лікарі її вже назвали Дюймовочкою, адже дівчинка зовсім мініатюрна. Важить вона два кілограми 900 грамів, а на вигляд їй лише місяць. Вона доглянута і зовсім не капризує, добре їсть та спить.

На жаль, ті, хто залишив дитину, не написали ані її імені, ані дати народження. Хоча залишили пакет з речами, а ще медичний препарат заліза, бо знали, що у дівчинки незначна анемія.

"Сьогодні ми провели комплексне обстеження ультразвукової діагностики, зробили ультразвук голівки, внутрішніх органів і сердечка, тут патології не виявлено, все в межах норми. Є незначна анемія, але то не суттєво. Зараз ми дитинку переводимо у відділення педіатричне для дообстеження. А потім переводиться у дитячий будинок".

Лікар-анестезіолог дитячої лікарні Галина Коваленко

Зараз дитина у відділенні реанімації для новонароджених. Це вже третє немовля, яке залишили у "вікні життя".


Во львовском "окне жизни" оставили месячную девочку. У новорожденного весом почти 3 кг диагностировали незначительную анемию. Об этом сообщает zaxid.net

В субботу утром, 17 ноября, в специальном месте, где мама анонимно может оставить своего ребенка в Львовской городской детской больнице, нашли младенца.

Между собой врачи ее уже назвали Дюймовочкой, ведь девочка совсем миниатюрная. Весит она два килограмма 900 граммов, а на вид ей всего месяц. Она ухоженная и совсем не капризничает, хорошо ест и спит.

К сожалению, те, кто оставил ребенка, не написали ни ее имени, ни даты рождения. Хотя оставили пакет с вещами, а еще медицинский препарат железа, зная, что у девочки незначительная анемия.

"Сегодня мы провели комплексное обследование ультразвуковой диагностики, сделали ультразвук головки, внутренних органов и сердечки, здесь патологии не выявлено, все в пределах нормы. Есть незначительная анемия, но это не существенно. Сейчас мы ребенка переводим в отделение педиатрическое для дообследования. А потом переводится в детский дом".

Врач-анестезиолог детской больницы Галина Коваленко

Сейчас ребенок в отделении реанимации для новорожденных. Это уже третье младенец, которого оставили в "окне жизни".