конкурс, витрина, балкон, РождествоЛьвів’ян запрошують до участі в конкурсі на краще оформлення вітрин, вікон та балконів до Різдвяних та Новорічних свят. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

З метою створення святкового настрою мешканців та гостей міста Львова, з 20 листопада розпочинається конкурс на найкраще різдвяно-новорічне оформлення вітрин, вікон та балконів центральної частини міста.

"Ми заохочуємо усіх власників бізнесів, ресторанів, кафе, власників вітрин прикрасити свої вікна на різдвяний час у стилі бароко. Адже, "Львів — Різдво бароко" — такою буде тематика усіх різдвяних дій цілого різдвяного дійства на увесь святковий період цього року. Конкурс розпочинається із 20 листопада і триватиме до 20 грудня, хоча ми просимо усіх продовжити задекоровані вітрини хоча б до 20 січня, щоб мешканці та гості міста могли насолоджуватися їх виглядом і атмосферою якомога довше".

Ірина Вікирчак, заступник начальника департаменту розвитку Львівської міської ради

До участі у конкурсі запрошують підприємців, мешканців, власників магазинів, ресторанів та готелів. За результатами конкурсу буде обрано трьох переможців.


Львовян приглашают к участию в конкурсе на лучшее оформление витрин, окон и балконов к Рождественским и Новогодним праздникам. Об этом сообщает пресс-служба Львовского городского совета.

С целью создания праздничного настроения жителей и гостей города Львова, с 20 ноября начинается конкурс на лучшее рождественско-новогоднее оформление витрин, окон и балконов центральной части города.

"Мы призываем всех владельцев бизнесов, ресторанов, кафе, владельцев витрин украсить свои окна на рождественское время в стиле барокко. Ведь "Львов - Рождество барокко" - такой будет тематика всех рождественских действий целого рождественского действа на весь праздничный период этого года. Конкурс начинается с 20 ноября и продлится до 20 декабря, хотя мы просим всех продолжить задекорированные витрины хотя бы до 20 января, чтобы жители и гости города могли наслаждаться их видом и атмосферой как можно дольше".

Ирина Викирчак, заместитель начальника департамента развития Львовского городского совета

К участию в конкурсе приглашают предпринимателей, жителей, владельцев магазинов, ресторанов и гостиниц. По результатам конкурса будут выбраны три победителя.