смерть, газ, супругиУ Львові правоохоронці встановлюють обставини смерті подружжя. Попередньо встановлено, що чоловік з дружиною померли внаслідок отруєння чадним газом. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Львівської області.

У Галицький відділ поліції 19 листопада надійшло повідомлення від працівників аварійної служби про те, що мешканці квартири одного з будинків на вулиці Коперніка у Львові, літні люди, вже кілька днів не виходять з дому. Про це повідомили сусіди.

На місці події працювала слідчо-оперативна група. У квартирі правоохоронці виявили тіла 70-річного чоловіка та його 69-річної дружини без ознак життя. Ознак насильницької смерті на тілах виявлено не було. Попередня причина смерті подружжя – отруєння чадним газом.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.115 (умисне вбивство) КК України з приміткою "нещасний випадок". Правоохоронці встановлюють обставини події, призначено експертизи.


Во Львове правоохранители устанавливают обстоятельства смерти супругов. Предварительно установлено, что мужчина с женой умерли в результате отравления угарным газом. Об этом сообщает отдел коммуникации полиции Львовской области.

В Галицкий отдел полиции 19 ноября поступило сообщение от работников аварийной службы о том, что жители квартиры одного из домов на улице Коперника во Львове, пожилые люди, уже несколько дней не выходят из дома. Об этом сообщили соседи.

На месте происшествия работала следственно-оперативная группа. В квартире правоохранители обнаружили тела 70-летнего мужчины и его 69-летней жены без признаков жизни. Признаков насильственной смерти на телах обнаружено не было. Предварительная причина смерти супругов - отравление угарным газом.

По данному факту открыто уголовное производство по ч.1 ст.115 (умышленное убийство) УК Украины с пометкой "несчастный случай". Правоохранители устанавливают обстоятельства происшествия, назначены экспертизы.