АТО, ООС, мина, подорвалсяУ зоні ООС на міні підірвався Андрій Поцілуйко із села Волиця Буського району. Про це повідомив у соцмережі депутат Львівської обласної ради Петро Жукровський.

"Дорогі друзі, допоможемо тим, хто тримає для нас небо і кордони! У зоні АТО на міні підірвався наш земляк Поцілуйко Андрій із села Волиця Буського району. Зараз він лежить у тяжкому стані в Києвській лікарні".

Петро Жукровський

За його інформацією, кошти на лікування треба перераховувати на номер картки мами Степась Ольга Степанівна 5167 4901 4555 5091.


В зоне ООС на мине подорвался Андрей Поцилуйко из села Волица Бусского района. Об этом сообщил в соцсети депутат Львовского областного совета Петр Жукровский.

"Дорогие друзья, поможем тем, кто держит для нас небо и границы! В зоне АТО на мине подорвался наш земляк Поцилуйко Андрей из села Волица Бусского района. Сейчас он лежит в тяжелом состоянии в Киевской больнице".

Петр Жукровский

По его информации, средства на лечение нужно перечислять на номер карты мамы Степась Ольга Степановна 5167 4901 4555 5091.