взятка, вице-мэр, Червоноград​Заступник мера, якого підозрюють у спробі взяти хабар, сьогодні приступив до роботи. Про це повідомляє "Над Бугом"

З понеділка, 19 листопада на своє робоче місце повернувся заступник міського голови Віталій Гаманюк. Повернення Віталія до своїх обов'язків уже прокоментував міський голова Андрій Залівський. 

"Інформації від слідства немає, відсторонення від посади закінчилося, тому підстав не працювати немає. Коли буде рішення суду – ми будемо його виконувати"

Нагадаємо, що у Червонограді заступника мера відсторонили від роботи через підозру у спробі взяти хабар. Фігуранта було відсторонено від займаної посади на 2 місяці. На даний час проводяться необхідні слідчі та процесуальні дії з метою встановлення усіх обставин вчинення цього кримінального правопорушення.

Як повідомила прес-служба Червоноградської міськради, суд над посадовцем відбудеться у Червонограді на початку грудня. Після чого Віталій Гаманюк зробить брифінг та пояснить ситуацію мешканцям щодо його затримання.


Заместитель мэра, которого подозревают в попытке взять взятку, сегодня приступил к работе. Об этом сообщает "Над Бугом". 

С понедельника, 19 ноября на свое рабочее место вернулся заместитель городского головы Виталий Гаманюк. Возвращение Виталия к своим обязанностям уже прокомментировал городской голова Андрей Заливский. 

"Информации от следствия нет, отстранение от должности закончилось, поэтому оснований не работать нет. Когда будет решение суда - мы будем его выполнять"

Напомним, что в Червонограде заместителя мэра отстранили от работы из-за подозрения в попытке взять взятку. Фигуранта был отстранен от занимаемой должности на 2 месяца. В настоящее время проводятся необходимые следственные и процессуальные действия с целью установления всех обстоятельств совершения этого уголовного преступления.

Как сообщила пресс-служба Червоноградского горсовета, суд над чиновником состоится в Червонограде в начале декабря. После чего Виталий Гаманюк сделает брифинг и объяснит ситуацию жителям по его задержанию.