Як повідомила заступниця міського голови Львова з питань житлово-комунального господарства Ірина Маруняк, у зв’язку з потеплінням, від сьогодні у Львові призупиняють подачу опалення до житлових будинків. Відновлять теплопостачання в ніч з 22 на 23 жовтня. Натомість до бюджетних установ – лікарень, поліклінік, садочків, подачу тепла не зупинятимуть.

«У зв’язку з потеплінням, ми призупиняємо подачу опалення до житлових будинків. Так, сьогодні вдень буде 15 градусів, вночі —  11 градусів, завтра —  16 градусів вдень, вночі — 10 градусів, і в п’ятницю вдень —  13 градусів, вночі —  6 градусів. Оскільки середньодобова температура впродовж цих днів буде вище 8 градусів, тепло до житлових будинків подаватися не буде. Відновимо його подачу вночі з п’ятниці на суботу, бо з суботи вже буде похолодання.

Відзначу, що призупинення теплопостачання дозволить уникнути перегрівів у помешканнях, врегульовуємо роботу об’єктів теплопостачання у відповідності до температури зовнішнього повітря, а також відсутність опалення – це економія коштів на оплаті за тепло для мешканців», - розповіла Ірина Маруняк.

За її словами, до бюджетних установ – лікарень, поліклінік, садочків, тепло будуть подавати.