Мерседес S, ДТП, охранник Одяг охоронця, який зізнався у скоєнні жахливого ДТП, в якому загинула дівчина, віддадуть на експертизу. Про це повідомив керівник ГО "Варта 1" Ігор Зінкевич. 

"Щодо дорожньо-транспортної пригоди на Яворівщині, де винуватцями у смерті молодої дівчини є кортеж відомого бізнесмена Петра Димінського, зокрема водій автомобіля Mercedes S, власником якого є сам Петро Димінський... Так, водій автомобіля Mercedes порушував правила дорожнього руху - це факт, і саме це стало причиною ДТП. Як зазначають очевидці події, швидкість автомобіля Mercedes до моменту зіткнення була в діапазоні від 150 до 220 км за годину. Щодо того, що охоронець бізнесмена пересів з супроводжуючого автомобіля в Mercedes, який причетний до ДТП, та взяв усю вину замість справжнього водія на себе, а сам Петро Димінський втік, особисто не вдалось знайти людей ані в соціальних мережах, ані на місці події, які готові про це свідчити… Або, враховуючи той факт, що Mercedes зупинився в лісопосадці, що ускладнило проглядаємість, а в той час в автомобілі могло відбуватися що завгодно, хто завгодно міг пересісти на місце водія та інше.., тому можливо достеменно ніхто і не бачив, як було насправді і тому не береться стверджувати.

Тепер основне і по факту усім, хто впав в паніку і береться говорити, коментувати дописи, що злочин прикриють, все "порішають", правоохоронці продадуться та все інше, де тільки зневіра у всьому. Охоронця бізнесмена, який стверджує що саме він був за кермом, затримали та допитали. З логічних міркувань, що внаслідок такого зіткнення він має бути травмований та хоча б в якихось синяках від подушки безпеки (а цього я особисто не помітив, щоб були хоч якісь "сліди" на ньому) - це зрозуміло і це опрацьовується слідством. Щодо самого Петра Димінського: так, він був присутній на місці ДТП. Він сидів опісля ДТП в автомобілі охорони - це те, що ми бачили, але чому він не виходив і чи є йому що приховувати, можливо тілесні ушкодження чи щось інше- це також з'ясовують правоохоронці... В межах закону він мав право сидіти в автомобілі чи де завгодно, допоки йому не оголосять підозру.

Загальна ситуація по Управлінню нацполіції: слідчі збирають всі факти події, з'ясовують обставини. Знаю точно, що переглядають відео з можливих камер по дорозі для того, щоб зібрати як найбільше доказів. Також будуть проводити експертизу порошків від подушок безпеки на одязі охоронця і його фізичний стан - пошкодження м'яких частин тіла, які він мав би отримати при ударі. Роблять все потрібне, щоб з'ясувати, хто точно був за кермом. Те, що правоохоронці зараз мовчать, не свідчить, що вони продалися чи скривають інформацію, це стандартний процес - не розголошення таємниці слідства. Запасіться терпінням, я впевнений, що усі деталі повідомлять згодом.

Загально з ситуаціі і з інформаці коментарів в спільноті Варта 1: усі коментарі свідків, людей, які проїжджали повз і щось бачили, чули - збираються і передаються слідчим, які все це фіксують з метою створення реальної картини цієї жахливої дтп. Моє особисте прохання до усіх, хто володіє будь-якою інформацією, яка може допомогти у слідстві, але боїться про це говорити публічно. Уся інформація, кожна деталь надзвичайно важлива. Тільки разом ми зможемо добитися, щоб не підставна людина була покарана, а реальний винуватець. Я особисто гарантую анонімність кожному, хто повідомить те, що бачив чи має зафіксовано на камеру. Пишіть мені у приватні повідомлення", - розповів керівник ГО "Варта 1" Ігор Зінкевич.

Нагадаємо, по офіційній версії 18 серпня о 15:00 на автодорозі Львів – Краковець поблизу с. Ямельня Яворівського району водій автомобіля Mercedes-Benz S 65 AMG, 1974 року народження, житель м. Львова, скоїв зіткнення з легковим автомобілем Opel Astra. Внаслідок аварії 31-річна водій Opel Astra, жителька с. Ямельня Яворівського району, від отриманих травм померла. 


Одежду охранника, который признался в совершении ужасного ДТП, в котором погибла девушка, отдадут на экспертизу. Об этом сообщил руководитель ОО "Варта 1" Игорь Зинкевич. 

"По поводу ДТП на Яворовщине, где виновником в смерти молодой девушки стал кортеж известного бизнесмена Петра Дыминского, в том числе водитель автомобиля Mercedes S, владелец которого сам Петр Дыминский... Да, водитель автомобиля Mercedes нарушал правила дорожного движения - это факт, и именно это стало причиной ДТП. Как отмечают очевидцы происшествия, скорость автомобиля Mercedes до момента столкновения была в диапазоне от 150 до 220 км в час. Относительно того, что охранник бизнесмена пересел с сопровождающего автомобиля в Mercedes, который причастен к ДТП, и взял всю вину вместо настоящего водителя на себя, а сам Петр Дыминский убежал, лично мне не удалось найти людей ни в социальных сетях, ни на месте происшествия, которые готовы об этом свидетельствовать... Или, учитывая тот факт, что Mercedes остановился в лесопосадке, что осложнило просматриваемость, а в то время в автомобиле могло происходить что угодно, кто угодно мог пересесть на место водителя и прочее.., потому, возможно, точно никто и не видел, как было на самом деле, и поэтому не берется утверждать.

Теперь основное и по факту всем, кто паникует и говорит, что преступление прикроют, все "порешают", правоохранители продадутся и все остальное, где только разочарование во всем. Охранника бизнесмена, который утверждает, что именно он был за рулем, задержали и допросили. С логической точки зрения, в результате такого столкновения он должен быть травмирован и хотя бы в синяках от подушки безопасности (а я лично не заметил, чтобы были хоть какие-то "следы" на нем) - это понятно и это прорабатывается следствием. Что касается самого Петра Дыминского: да, он присутствовал на месте ДТП. Он сидел после ДТП в автомобиле охраны - это то, что мы видели, но почему он не выходил и есть ли ему что скрывать, возможно, телесные повреждения или что-то другое - это также выясняют правоохранители... В рамках закона он имел право сидеть в автомобиле или где угодно, пока ему не объявят подозрение.

Общая ситуация по Управлению нацполиции: следователи собирают все факты происшествия, выясняют обстоятельства. Знаю точно, что просматривают видео из возможных камер по дороге для того, чтобы собрать как можно больше доказательств. Также будут проводить экспертизу порошков от подушек безопасности на одежде охранника и его физическое состояние - повреждение мягких частей тела, которые он должен получить при ударе. Делают все необходимое, чтобы выяснить, кто точно был за рулем. То, что правоохранители сейчас молчат, не говорит, что они продались или скрывают информацию, это стандартный процесс - не разглашение тайны следствия. Запаситесь терпением, я уверен, что все детали сообщат позже.

Что касается комментариев в сообществе Варта 1: все комментарии свидетелей, людей, которые проезжали мимо и что-то видели, слышали - собираются и передаются следователям, все это фиксируют с целью создания реальной картины этой ужасной ДТП. Моя личная просьба ко всем, кто владеет какой-либо информацией, которая может помочь в следствии, но боится об этом говорить публично. Вся информация, каждая деталь очень важна. Только вместе мы сможем добиться, чтобы не подставной человек был наказан, а реальный виновник. Я лично гарантирую анонимность каждому, кто сообщит то, что видел ли зафиксировал на камеру. Пишите мне в личные сообщения", - рассказал руководитель ОО" Варта 1 "Игорь Зинкевич.

Напомним, по официальной версти 18 августа в 15:00 на автодороге Львов - Краковец вблизи с. Ямельня Яворовского района водитель автомобиля Mercedes-Benz S 65 AMG, 1974 года рождения, житель г. Львова, совершил столкновение с легковым автомобилем Opel Astra. В результате аварии 31-летняя водитель Opel Astra, жительница с. Ямельня Яворовского района, от полученных травм скончалась.