пожар, депо, Львовская железная дорогаУ Львові горіло адміністративна споруда депо "Львів-Захід" Львівської залізниці. Працівників вдалося врятувати. Про це повідомляє прес-служба Держслужби з надзвичайних ситуацій у Львівській області.

Як уточнили в прес-службі ДСНС у Львівській області,  повідомлення про пожежу надійшло 19 липня о 16:31. ГорІв 2-й поверх адміністративної споруди депо "Львів-Захід" на вул. Левандівська, 14. Займання спричинило сильне задимлення у будівлі. Аби гарантувати безпеку людей, рятувальники вивели 20 працівників на свіже повітря. Пожежу ліквідували о 17:21. Вогнем знищено особисті речі працівників у роздягальні на площі 300 кв.м.

Внаслідок події ніхто не постраждав. Причина виникнення займання встановлюється.


Во Львове горело административное здание депо "Львов-Запад" Львовской железной дороги. Работников удалось спасти. Об этом сообщает пресс-служба Госслужбы по чрезвычайным ситуациям во Львовской области.

Как уточнили в пресс-службе ГСЧС во Львовской области, сообщение о пожаре поступило 19 июля в 16:31. Горел 2-й этаж административного здания депо "Львов-Запад" Львовской железной дороги. Возгорание привело сильное задымление в здании. Чтобы гарантировать безопасность людей, спасатели вывели 20 работников на свежий воздух. Пожар ликвидировали в 17:21. Огнем уничтожено личные вещи работников в раздевалке на площади 300 кв.м.

В результате происшествия никто не пострадал. Причина возникновения пожара устанавливается.