улица Трускавецкая, трамвай, строительство, трамвайной линииУ Львові розпочинають проектування нової трамвайної лінії. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

Виконавчий комітет надав ЛКП “Львівавтодор” функції замовника на проектування та будівництво дороги по вул. В. Вернадського (від пр. Червоної Калини до вул. Стрийської) та будівництво трамвайної лінії від вул. Княгині Ольги до вул. Стрийської.

За словами Олександра Одинця, начальника управління інженерного господарства Львівської міської ради, будівництво трамвайної колії піде по вул. Трускавецькій з перспективою будівництва там трамвайного депо.

“ Як усі знають, на пр. Червоної Калини вже пішов трамвай № 8 з кінцевою зупинкою на вул. Вернадського. На вул. Вернадського має бути побудована нова дорога і буде нова трамвайна лінія. Вона піде від вул. Вернадського до автовокзалу, по вул. Стрийській і має вийти до недобудованого шляхопроводу на вул. Княгині Ольги. Тут буде велике кільце. І цей шляхопровід нарешті заживе“, - наголосив міський голова Львова Андрій Садовий.


Во Львове начинают проектирование новой трамвайной линии. Об этом сообщает пресс-служба Львовского городского совета.

Исполнительный комитет предоставил ЛКП "Львовавтодор" функции заказчика на проектирование и строительство дороги по ул. В. Вернадского (от пр. Красной Калины до ул. Стрыйской) и строительство трамвайной линии от ул. Княгини Ольги до ул. Стрыйской.

По словам начальника управления инженерного хозяйства Львовского городского совета Александра Одинца, строительство трамвайного пути пойдет по ул. Трускавецкой с перспективой строительства там трамвайного депо.

"Как все знают, на пр. Красной Калины уже пошел трамвай № 8 с конечной остановкой на ул. Вернадского. На ул. Вернадского должна быть построена новая дорога и будет новая трамвайная линия. Она уйдет от ул. Вернадского до автовокзала по ул. Стрыйской и выйдет к недостроенному путепроводу на ул. Княгини Ольги. Здесь будет большое кольцо. И этот путепровод наконец заживет", - отметил городской председатель Львова Андрей Садовый.