суд, граница, приборы, танкиЗа незаконне ввезення до України товарів військового призначення судитимуть чоловіка на Львівщині. За вчинене обвинуваченому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 3 років. Про це повідомляє прес-служба прокуратури Львівської області.

За процесуального керівництва прокуратури області, слідчими Управління Служби безпеки України у Львівській області закінчено досудове розслідування за фактом вчинення мешканцем Львівщини кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.333 КК України (порушення порядку здійснення міжнародних передач товарів, що підлягають державному експортному контролю).

Встановлено, що вказаний громадянин у червні минулого року, за грошову винагороду, незаконно ввіз з Республіки Польща на територію України 8 одиниць товарів військового призначення, що використовуються на танках Т-72 та Т-64. Під час поглибленого огляду транспортного засобу на пункті пропуску "Краковець", ці товари вилучені правоохоронцями. На даний час обвинувальний акт скеровано до суду для розгляду по суті.

За вчинене обвинуваченому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 3 років.


За незаконный ввоз в Украину товаров военного назначения будут судить мужчину на Львовщине. За совершенное обвиняемому грозит наказание в виде лишения свободы на срок до 3 лет. Об этом сообщает пресс-служба прокуратуры Львовской области.

Под процессуальным руководством прокуратуры области, следователи Управления Службы безопасности Украины во Львовской области закончили досудебное расследование по факту совершения жителем Львовщины уголовного преступления, предусмотренного ч.1 ст.333 УК Украины (нарушение порядка осуществления международных передач товаров, подлежащих государственному экспортному контролю).

Установлено, что указанный гражданин в июне прошлого года, за денежное вознаграждение, незаконно ввез из Польши на территорию Украины 8 единиц товаров военного назначения, используемых на танках Т-72 и Т-64. Во время углубленного осмотра транспортного средства на пункте пропуска "Краковец", эти товары изъяты правоохранителями. В настоящее время обвинительный акт направлен в суд для рассмотрения по существу.

За совершенное обвиняемому грозит наказание в виде лишения свободы на срок до 3 лет.