боеприпасы, полиция, задержаниеПід час огляду автомобіля, який кілька днів простояв на одній з вулиць міста, правоохоронці виявили зброю та боєприпаси.

У Франківський відділ поліції 19 лютого надійшло повідомлення про те, що на одній з вулиць міста вже кілька днів стоїть підозрілий автомобіль марки Mercedes. Про це повідомляє прес-служба Головного управління Нацполіції у Львівській області.

На вказане місце виїхали працівники патрульної поліції Львова та слідчо-оперативна група Франківського відділу поліції. У салоні іномарки перебували двоє чоловіків: 32-річний житель Миколаївщині та 29-річний – із Запорізської області. Працівники поліції вилучили 67 патронів різного калібру та предмет, схожий на гранату РГД-5 у розібраному вигляді та запал до неї. Боєприпаси скеровано на експертизу.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) КК України. Стаття передбачає позбавлення волі на термін від трьох до семи років.

Правоохоронці перевіряють причетність затриманих до скоєння інших злочинів.


Во время осмотра автомобиля, который несколько дней простоял на одной из улиц города, правоохранители обнаружили оружие и боеприпасы.

Во Франковский отдел полиции 19 февраля поступило сообщение о том, что на одной из улиц города уже несколько дней стоит подозрительный автомобиль марки Mercedes. Об этом сообщает пресс-служба Главного управления Нацполиции во Львовской области.

На указанное место выехали сотрудники патрульной полиции Львова и следственно-оперативная группа Франковского отдела полиции. В салоне иномарки находились двое мужчин: 32-летний житель Николаевской области и 29-летний - Запорожской. Работники полиции изъяли 67 патронов различного калибра и предмет, похожий на гранату РГД-5 в разобранном виде и запал к ней. Боеприпасы направлены на экспертизу.

По этому факту возбуждено уголовное производство по ч.1 ст.263 (незаконное обращение с оружием, боеприпасами или взрывчатыми веществами) УК Украины. Статья предусматривает лишение свободы на срок от трех до семи лет.

Правоохранители проверяют причастность задержанных к совершению других преступлений.