благоустройство, озеленение, магнолииУправління екології та ландшафтного планування Львівської міської ради визначилось із видами зелених насаджень, які б могли висадити мешканці та підприємства за власні кошти у 2017 році.

Про це повідомляє Galinfo, посилаючись на прес-службу Львівської міської ради.

У Львові створен штаб із озеленення міста на базі управління екології та ландшафтного планування Львівської міської ради. Як зазначають в управлінні, штаб повинен стати своєрідною платформою, яка об’єднає владу, громадські організації, благодійників та небайдужих містян задля покращення благоустрою та озеленення міста.

Наразі, окрім запланованої висадки дерев за кошти міського бюджету, працівники управління визначились із видами та кількістю зелених насаджень, які б могли висадити мешканці та підприємства за власні кошти у 2017 році, із зазначенням місця їх висадки.

“Всього ми нарахували потребу у 657 деревах та 380 кущах. Це здебільшого такі породи, як  граб, клен, липа, акація та фруктові дерева. Також в переліку присутні екзоти - магнолія Суланжа, сакура, слива Піссарда, сосна чорна, Тсуга канадська та інші”, - розповіла провідний спеціаліст управління екології та ландшафтного планування Маріанна Гавришко.


Управление экологии и ландшафтного планирования Львовского городского совета определилось с видами зеленых насаждений, которые могли бы высадить жители и предприятия за собственные средства в 2017 году.

Об этом сообщает Galinfo со ссылкой на пресс-службу Львовского горсовета.

Во Львове создан штаб по озеленению города на базе управления экологии и ландшафтного планирования Львовского горсовета. Как отмечают в управлении, штаб должен стать своеобразной платформой, которая объединит власть, общественные организации, благотворителей и неравнодушных горожан для улучшения благоустройства и озеленения города.

Сейчас кроме запланированной высадки деревьев за счет городского бюджета, сотрудники управления определились с видами и количеством зеленых насаждений, которые могли бы высадить жители и предприятия за собственные средства.

"Всего мы насчитали потребность в 657 деревьях и 380 кустах. Это, в основном, такие породы, как граб, клен, липа, акация и фруктовые деревья. Также в списке присутствуют экзоты - магнолия Суланжа, сакура, слива Писсарда, сосна черная, Тсуга канадская и другие", - рассказала ведущий специалист управления экологии и ландшафтного планирования Марианна Гавришко.