У Турківському районі Львівської області, неподалік від українсько-польського кордону, прикордонники відділу "Боберка" затримали чоловіка, який незаконно полював у прикордонній смузі, до того ж на заповідній території регіонального ландшафтного парку "Надсянський".

Про це повідомили в прес-службі Мостиського прикордонного загону Західного регіонального управління Держприкордонслужби України.

Біля загороджувального паркану в 700 метрах від лінії державного кордону України прикордонники затримали чоловіка без документів, з зарядженою мисливською рушницею. Біля нього лежала тушка вбитої ним дикої козулі.

Затриманим виявився житель одного з прикордонних сіл, дозвільних документів на зброю або полювання у нього не було.


В Турковском районе Львовской области, неподалеку от украинско-польской границы, пограничники отдела "Боберка" задержали мужчину, который незаконно охотился в пограничной полосе, к тому же на заповедной территории регионального ландшафтного парка "Надсянский".

Об этом сообщили в пресс-службе Мостиского пограничного отряда Западного регионального управления Госпогранслужбы Украины.

У заградительного забора в 700 метрах от линии государственной границы Украины пограничники задержали мужчину без документов, с заряженным охотничьим ружьем. Около него лежала тушка убитой им дикой косули.

Задержанным оказался житель одного из пограничных сел, разрешительных документов на оружие или охоту у него не было.