дорога, ремонтУ Турківському районі ремонтують автомобільну дорогу Турка-Лопушанка. Про це повідомляють у департаменті дорожнього господарства, транспорту і зв'язку Львівської обласної державної адміністрації.

Тривають роботи з ремонту окремої ділянки автомобільної дороги О141901 Турка – Лопушанка в межах м. Турка, Турківського району.

Учора, 18 вересня, підрядна організація МПП "НАРА" проводила роботи з влаштування основи з ЩПС, найближчим часом на цій ділянці буде влаштовано асфальтобетонне покриття.

Роботи виконуються за рахунок коштів обласного бюджету.

749c30b4933123735a5faa49e26414e3.jpg


В Турковском районе ремонтируют автомобильную дорогу Турка-Лопушанка. Об этом сообщают в департаменте дорожного хозяйства, транспорта и связи Львовской областной государственной администрации.

Продолжаются работы по ремонту отдельного участка автомобильной дороги О141901 Турка - Лопушанка в пределах г. Турка, Турковского района.

Вчера, 18 сентября, подрядная организация МЧП "НАРА" проводила работы по устройству основания из ЩПТ, в ближайшее время на этом участке будет устроено асфальтобетонное покрытие.

Работы выполняются за счет средств областного бюджета.