мост, улица Ковальская, селфи, парень упалУ Львові з залізничного мосту на вулиці Ковальскій впав 18-річний хлопець. Під час падіння він зачепив лінію електромережі та був уражений струмом. Про це повідомляє Департамент з питань цивільного захисту Львівської облдержадміністрації.

18 липня о 20:09 у Личаківському райоі на вулиці Ковельській впав з мосту через залізничну колію мешканець м. Львова, 1999 року народження. Під час падіння потерпілий зачепив високовольтну лінію та був уражений електричним струмом, внаслідок чого з важкими травмами (опіки І-ІІ ступеню) був госпіталізований до реанімаційного відділення комунальної 8-ої міської клінічної лікарні. Причини та обставини події встановлюються.

Неофіційні джерела кажуть, що хлопець хотів зробити селфі.


Во Львове с железнодорожного моста на улице Ковальский упал 18-летний парень. При падении он задел линию электросети и был поражен током. Об этом сообщает Департамент по вопросам гражданской защиты Львовской облгосадминистрации.

18 июля в 20:09 в Лычаковском Райо на улице Ковельской упал с моста через железнодорожные пути житель Львова, 1999 года рождения. При падении пострадавший задел высоковольтную линию и был поражен электрическим током, в результате чего с тяжелыми травмами (ожоги I-II степени) был госпитализирован в реанимационное отделение коммунальной восьмой городской клинической больницы. Причины и обстоятельства происшествия устанавливаются.

Неофициальные источники говорят, что парень хотел сделать селфи.