больница, выбросилась из окнаМолода жінка викинулася з вікна лікарні у присутності матері. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

Сьогодні о 03.30 ранку з вікна 3-го поверху 8-ї міської клінічної лікарні викинулася жінка, 1988 року народження. Від отриманих травм вона загинула на місці події. Про це повідомив головний лікар 8-ї міської клінічної лікарні Василь Обаранець.

За словами головного лікаря, жінка з 15 травня перебувала на лікуванні з неврологічною патологією. Жодних психічних розладів під час обстежень не було виявлено. Хвора о 03.30 ранку встала, відчинила вікно і викинулася з нього. Оскільки жінка потребувала сторонньої допомоги, мама хворої була поряд, у палаті.

На місце події одразу викликали поліцію. Ведуться слідчі дії.


Молодая женщина выбросилась из окна больницы в присутствии матери. Об этом сообщает пресс-служба Львовского городского совета.

Сегодня в 03.30 утра из окна 3-го этажа 8-й городской клинической больницы выбросилась женщина, 1988 года рождения. От полученных травм она погибла на месте. Об этом сообщил главный врач 8-й городской клинической больницы Василий Обаранець.

По словам главного врача, женщина с 15 мая находилась на лечении с неврологической патологией. Никаких психических расстройств во время обследований не было обнаружено. Больная в 03.30 утра встала, открыла окно и выбросилась из него. Поскольку женщина нуждалась в посторонней помощи, мама больной была рядом в палате.

На место происшествия сразу вызвали полицию. Ведутся следственные действия.