пьяный водитель, школьный автобус, ШегиниПатрульні зупинили нетверезого водія шкільного автобуса, який віз учнів, на автодорозі Львів-Шегині. Про це повідомляє прес-служба Патрульної поліції Львова.

Вчора, близько 20:00, на автодорозі Львів-Шегині, поблизу села Волиця, екіпаж патрульної поліції отримавши орієнтування про нетверезого водія, зупинив шкільний автобус. В цей момент в салоні перебувало близько двадцяти учнів. Так як автобус під‘їхав до навчального закладу – діти просто вийшли. Учні прямували з пікніка.

Під час спілкування з водієм, інспектори помітили в нього очевидні ознаки алкогольного сп'яніння та запропонували пройти перевірку. Результат вразив інспекторів. Прилад драгер показав, що вміст алкоголю в крові чоловіка перевищує норму в понад 7 разів, а саме – 1,43 проміле. Водій підтвердив, що випив вина. На 61-річного чоловіка патрульні склали протокол за ст.130 КУпАП (Керування транспортним засобом в стані алкогольного сп'яніння). Директора школи про даний інцидент повідомили.


Патрульные остановили нетрезвого водителя школьного автобуса, который вез учеников, на автодороге Львов-Шегини. Об этом сообщает пресс-служба Патрульной полиции Львова.

Вчера, около 20:00, на автодороге Львов-Шегини, вблизи села Волица, экипаж патрульной полиции, получив ориентировку о нетрезвом водителе, остановил школьный автобус. В этот момент в салоне находилось около двадцати учеников. Так как автобус подъехал к учебному заведению - дети просто вышли. Ученики ехали с пикника.

Во время общения с водителем инспекторы заметили у него явные признаки алкогольного опьянения и предложили пройти проверку. Результат поразил инспекторов. Прибор Драгер показал, что содержание алкоголя в крови мужчины превышает норму более чем 7 раз, а именно - 1,43 промилле. Водитель подтвердил, что выпил вина. На 61-летнего мужчину патрульные составили протокол по ст.130 КУоАП (Управление транспортным средством в состоянии алкогольного опьянения). Директору школы о данном инциденте сообщили.