ярмарка, ПасхаЗ 26 квітня до 12 травня у Львові відбуватиметься Великодній ярмарок. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

Сьогодні, 19 квітня, виконавчий комітет Львівської міської ради прийняв рішення "Про організацію та проведення Великоднього ярмарку на просп. Свободи". Ярмарок триватиме з 26 квітня до 12 травня на просп. Свободи (від Львівського національного академічного театру опери та балету ім. С. Крушельницької до пам’ятника Т. Шевченку). За словами заступника міського голови з питань розвитку Андрія Москаленко, цьогорічний Великодній ярмарок матиме нову концепцію, тобто будуть акценти на заходи і на те, що виготовляється у межах Львова львівськими підприємцями.

"Ми прописали усі заходи, які стосуються пожежної безпеки, проведення різних соціальних заходів", — доповіла директор департаменту економічного розвитку Ірина Кулинич.

Рішенням виконкому встановлено режим роботи Великоднього ярмарку: у робочі дні — з 11.00 до 22.00, у святкові та вихідні дні — з 10.00 до 23.00.

Також міський голова Львова Андрій Садовий наголосив, що на час проведення Великоднього ярмарку мають бути вжиті всі заходи для унеможливлення наявності дитячих машинок на площі перед театром, задля безпеки відвідувачів ярмарку.

Нагадаємо, виконавчий комітет Львівської міської ради ще 30 вересня 2016 року прийняв рішення про заборону та демонтаж атракціонів, які знаходяться у центральній частині Львова у зоні ЮНЕСКО. Зокрема, рішення стосується і електроавтомобілів, які підприємець здає в оренду на проспекті Свободи, 41. Такий вид розваг є небезпечним для здоров’я мешканців і гостей міста, адже було багато випадків, коли дитина на машинці збивала перехожих з ніг (були випадки травмування, госпіталізації).


С 26 апреля до 12 мая во Львове состоится Пасхальная ярмарка. Об этом сообщает пресс-служба Львовского городского совета.

Сегодня, 19 апреля, исполнительный комитет Львовского городского совета принял решение "Об организации и проведении Пасхальной ярмарки на просп. Свободы". Ярмарка продлится с 26 апреля по 12 мая на ул. Свободы (от Львовского национального академического театра оперы и балета им. С. Крушельницкой до памятника Т. Шевченко). По словам заместителя городского головы по вопросам развития Андрея Москаленко, нынешняя Пасхальная ярмарка будет иметь новую концепцию, то есть будут акценты на мероприятия и на то, что производится в пределах Львова львовскими предпринимателями.

"Мы прописали все меры, касающиеся пожарной безопасности, проведения различных социальных мероприятий", - доложила директор департамента экономического развития Ирина Кулинич.

Решением исполкома установлен режим работы Пасхальной ярмарки: в рабочие дни - с 11.00 до 22.00, в праздничные и выходные дни - с 10.00 до 23.00.

Также городской голова Львова Андрей Садовый отметил, что на время проведения Пасхальной ярмарки должны быть приняты все меры для предотвращения наличии детских машинок на площади перед театром, для безопасности посетителей ярмарки.

Напомним, исполнительный комитет Львовского городского совета 30 сентября 2016 принял решение о запрете и демонтаж аттракционов, которые находятся в центральной части Львова в зоне ЮНЕСКО. В частности, решение касается и электромобилей, которые предприниматель сдает в аренду на проспекте Свободы, 41. Такой вид развлечений опасен для здоровья жителей и гостей города, ведь было много случаев, когда ребенок на машинке сбивал прохожих с ног (были случаи травмирования, госпитализации).