школьники, проезд, маршруткиСесія міської ради прийняла рішення, що під час навчання школярі їздять безоплатно. Про це повідомив міський голова Львова Андрій Садовий, інформує прес-служба Львівської міської ради.

Школярі у місті Львові будуть їздити безкоштовно у міському громадському транспорті. Таку ухвалу пропонують проголосувати сьогодні на сесії, передбачивши пункт про відсутність компенсацій з боку міста перевізникам.

"Сесія міської ради прийняла рішення, що під час навчання школярі їздять безоплатно. Рішення прийнято і не підлягає дискусії. На сьогоднішній день ми повинні скасувати ті ухвали, які роблять різнобій по даному питанню і чітко прописати, що елемент компенсаторний буде відсутній для перевізників. Це їхня добра воля. І така ухвала сьогодні є підготовлена, і така ухвала сьогодні буде голосуватися. На словах усі перевізники за, але, якщо ми ухвалу не пропишемо в такій редакції, якій я сказав, то вони потім можуть робити бюджетні запити на нашу адресу, чим порушувати наші домовленості", - сказав міський голова Львова.


Сессия городского совета приняла решение, что во время обучения школьники ездят бесплатно. Об этом сообщил городской голова Львова Андрей Садовой, передает пресс-служба Львовского городского совета.

Школьники во Львове будут ездить бесплатно в городском общественном транспорте. Такое решение предлагают проголосовать на сессии, предусмотрев пункт об отсутствии компенсаций со стороны города перевозчикам.

"Сессия городского совета приняла решение, что во время обучения школьники ездят бесплатно. Решение принято и не подлежит дискуссии. На сегодняшний день мы должны отменить те решения, которые делают разнобой по данному вопросу и четко прописать, что элемент компенсаторный будет отсутствовать для перевозчиков. Это их добрая воля. и такое решение сегодня подготовлено, и такое решение сегодня будет голосоваться. На словах все перевозчики за, но, если мы постановление не пропишем в редакции, которой я сказал, то они потом могут делать бюджетные запросы на наш адрес, чем нарушать наши договоренности", - сказал мэр Львова.