пожар, квартира, ожогиУ Львові вночі під час пожежі у квартирі на вулиці Хоткевича чоловік отримав опіки. Про це повідомляє прес-служба ДСНС України у Львівській області.

19 квітня о 04:36 до рятувальників надійшло повідомлення про пожежу в квартирі на 1-му поверсі дев’ятиповерхового житлового будинку в м. Львові на вул. Хоткевича, 42.

Внаслідок пожежі отримав опіки ІІ ступеня важкості (6% тіла) син власниці, 1963 року народження. Потерпілого в стані середньої важкості госпіталізовано у Комунальну 8-му міську клінічну лікарню.

Вогнем знищено речі домашнього вжитку на площі 1 кв.м та пошкоджено диван на площі 0,5 кв.м. Пожежу ліквідовано до прибуття пожежно-рятувального підрозділу.


Во Львове ночью во время пожара в квартире на улице Хоткевича человек получил ожоги. Об этом сообщает пресс-служба ГСЧС Украины во Львовской области.

19 апреля в 4:36 к спасателям поступило сообщение о пожаре в квартире на 1-м этаже девятиэтажного жилого дома в г. Львове на ул. Хоткевича, 42.

В результате пожара получил ожоги II степени тяжести (6% тела) сын владелицы, 1963 года рождения. Пострадавшего в состоянии средней тяжести госпитализировали в Коммунальную 8-ю городскую клиническую больницу.

Огнем уничтожены вещи домашнего обихода на площади 1 кв.м и поврежден диван на площади 0,5 кв.м. Пожар ликвидирован до прибытия пожарно-спасательного подразделения.