грабитель, школьник, телефонУ Новояворівську в під’їзді будинку 15-річний зловмисник відібрав у чоловіка мобільний телефон та втік. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Львівської області.

У Яворівський відділ поліції 17 квітня за допомогою звернувся 45-річний мешканець міста Новояворівськ. Чоловік  повідомив, що близько 15.20 у під'їзді будинку невідомий хлопець відібрав у нього мобільний телефон Samsung та втік з ним.  

За цим фактом було відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст.186 (грабіж) КК України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від чотирьох до восьми років та розпочали досудове розслідування.

Встановлено, що до скоєння злочину причетний 15-річний мешканець району, учень дев’ятого класу. Речовий доказ правоохоронці у нього вилучили. Досудове розслідування триває.


В Новояворовске в подъезде дома 15-летний школьник отобрал у мужчины мобильный телефон и скрылся. Об этом сообщает отдел коммуникации полиции Львовской области.

В Яворовский отдел полиции 17 апреля за помощью обратился 45-летний житель города Новояворовск. Мужчина сообщил, что около 15.20 в подъезде дома неизвестный парень отобрал у него мобильный телефон Samsung и скрылся с ним.

По данному факту было открыто уголовное производство по ч.3 ст.186 (грабеж) УК Украины. Санкция статьи предусматривает наказание - лишение свободы на срок от четырех до восьми лет и начали досудебное расследование.

Установлено, что к совершению преступления причастен 15-летний житель района, ученик девятого класса. Вещественное доказательство правоохранители у него изъяли. Досудебное расследование продолжается.