пилорама, ранение, животНа Дрогобиччині чоловік отримав ножове поранення в живіт під час роботи на циркулярній пилорамі. Працівники Дрогобицького району встановлюють обставини події. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Львівської області.

У Дрогобицький відділ поліції 18 квітня надійшло повідомлення від лікаря місцевої лікарні про пацієнта, доставленого у медичний заклад з діагнозом "проникаюче ножове поранення живота, алкогольне сп’яніння".

Як пояснив правоохоронцям 45-річний мешканець одного з сіл району, поранення він отримав з власної необережності під час роботи на циркулярній пилорамі. Чоловік поклав на стіл пилорами ніж, а коли увімкнув привід, ніж відскочив від пилки та влучив йому у живіт.

Наразі поліцейські встановлюють усі обставини події. Вирішується питання про відкриття кримінального провадження.


На Дрогобиччине человек получил ножевое ранение в живот во время работы на циркулярной пилораме. Работники Дрогобычского района устанавливают обстоятельства происшествия. Об этом сообщает отдел коммуникации полиции Львовской области.

В Дрогобычский отдел полиции 18 апреля поступило сообщение от врача местной больницы о пациенте, доставленном в медучреждение с диагнозом "проникающее ножевое ранение живота, алкогольное опьянение".

Как пояснил правоохранителям 45-летний житель одного из сел района, ранения он получил по собственной неосторожности при работе на циркулярной пилораме. Мужчина положил на стол пилорамы нож, а когда включил привод, нож отскочил от пилы и попал ему в живот.

Сейчас полицейские устанавливают все обстоятельства произошедшего. Решается вопрос об открытии уголовного производства.