пограничники, автомобили, Краковец, контрабандаВ пункті пропуску "Краківець" прикордонники виявили дві іномарки з підробленими дорученнями на право керування.

Про це повідомили у прес-службі ДПСУ.

Співробітники Держприкордонслужби протягом доби виявили два транспортні засоби, які наші співвітчизники намагалися ввезти в Україну з порушеннями - автомобілі "Рено" та "Фольксваген" польської реєстрації.

В ході перевірки документів у прикордонного наряду виникли підозри стосовно доручень на право керування автомобілями.

Одразу було проведено взаємодію з митною службою Польщі, яка повідомила, що вказані в документах нотаріуси видачу цих доручень не підтвердили.

На даний час автомобілі знаходиться на майданчику для затриманих транспортних засобів в пункті пропуску, а відносно громадян складені протоколи про порушення митних правил.


В пункте пропуска "Краковец" пограничники обнаружили две иномарки с поддельными доверенностями на право управления.

Об этом сообщили в пресс-службе Госпогранслужбы. Автомобили "Рено" и "Фольксваген" польской регистрации направлялись на въезд в Украину.

В ходе проверки документов у пограничного наряда возникли подозрения относительно доверенностей на право управления автомобилями. Сразу было проведено взаимодействие с таможенной службой Польши, которая сообщила, что указанные в документах нотариусы выдачу этих поручений не подтвердили.

Сейчас автомобили находится на площадке для задержанных транспортных средств в пункте пропуска, а в отношении водителей составлены протоколы о нарушении таможенных правил.