Наркоторговцы, задержание, наркотикиУ Львові затримали наркоторговця, який намагався підкупити поліцію.

Про це повідомили в Головному управлінні Національної поліції у Львівській області.

Правоохоронці викрили угруповання, яке розповсюджувало в місті "важкі" наркотики - метадон, субутекс, амфетамін. Організатором виявився раніше засуджений 34-річний місцевий житель.

Як з'ясувалося, він залучив до своєї діяльності "окремих співробітників поліції", які "кришували" наркобізнес за 10-20 тис. гривень щомісяця.

Цього разу зловмисник запропонував хабар заступникові начальника поліції області – 120 тис. грн. Полковник повідомив про це керівництво і прокуратуру, яка порушила кримінальні справи - за пропозицію неправомірної вигоди посадовій особі, а також - за зловживання владою або службовим становищем окремими працівниками місцевої поліції і за прикриття злочинної діяльності наркоторговців.


Во Львове задержали наркоторговца, который пытался подкупить полицию.

Об этом сообщили в Главном управлении Национальной полиции во Львовской области.

Правоохранители разоблачили группировку, которая распространяла в городе "тяжелые" наркотики - метадон, субутекс, амфетамин.

Организатором оказался ранее судимый 34-летний местный житель. Как выяснилось, он привлек к своей деятельности "отдельных сотрудников полиции", которые "крышевали" наркобизнес за 10-20 тыс. гривен ежемесячно.

Прокуратура открыла уголовные дела - за предложение неправомерной выгоды должностному лицу, а также - за злоупотребление властью или служебным положением отдельными работниками местной полиции и за прикрытие преступной деятельности наркоторговцев.