Упродовж середи на трасі Київ - Чоп в Житомирській області патрульні поліцейські зупинили п'ять вантажівок, які перевозили львівське сміття.

Про це повідомила прес-офіцер патрульної поліції м. Житомир Діна Корчевна.

За її словами, оглянувши вміст контейнерів, патрульні виявили, що в них були побутові відходи.

"Нашим завданням було вивезти ці автомобілі, супроводити з Житомирської області, аби не допустити викидання сміття в околишніх населених пунктах", - додала Корчевна.

Схожий випадок стався у пункті пропуску "Кочерів", де патрульні Житомирщини зупинили ще один автомобіль DAF.

"У документах цього водія як місце відправлення також вказувалося місто Львів, а місцем відвантаження - Дніпропетровська область, але був зазначений уже інший перевізник", - говорить офіцер.

Після обіду патрульні зупинили на трасі Київ - Чоп ще дві вантажівки зі львівським сміттям.

За словами поліцейських, загалом за день було виявлено п'ять вантажівок зі львівськими номерами, водії яких підтвердили, що є жителями міста Львова і не заперечували, що перевозять саме сміття. Проте від детальних коментарів відмовлялися, - пише Укрінформ.


В течение среды на трассе Киев - Чоп в Житомирской области патрульные полицейские остановили пять грузовиков, которые перевозили львовский мусор.

Об этом сообщила пресс-офицер патрульной полиции Житомира Дина Корчевна. По ее словам, осмотрев содержимое контейнеров, патрульные обнаружили, что в них были бытовые отходы.

"Нашей задачей было вывезти эти автомобили в сопровождении из Житомирской области, чтобы не допустить выбрасывания мусора в окрестных населенных пунктах", - добавила Корчевна.

Похожий случай произошел в пункте пропуска "Кочеров", где патрульные Житомирщины остановили еще один автомобиль DAF.
"В документах этого водителя как место отправления также указывался город Львов, а местом отгрузки - Днепропетровская область, но был указан уже другой перевозчик", - говорит офицер.

После обеда патрульные остановили на трассе Киев - Чоп еще два грузовика со львовским мусором.

По словам полицейских, всего за день было обнаружено пять грузовиков со львовскими номерами, водители которых подтвердили, что являются жителями Львова и не отрицали, что перевозят именно мусор. Однако от подробных комментариев отказывались, - пишет Укринформ.