полиция, пьяный волительВодій вживав алкогольний напій біля свого автомобіля, де сиділа його вагітна дружина.

Про це повідомили в прес-службі патрульної поліції Львова.

Так, сьогодні вночі на автодорозі Київ-Чоп біля населеного пункту Великосілки патрульні зупинили за порушення правил дорожнього руху автомобіль ВАЗ 2103. Водій був з явними ознаками алкогольного сп'яніння.

У салоні сиділа його вагітна дружина. 37-річний чоловік, не дивлячись на інспекторів, дістав пиво і почав його пити. У нього не було з собою документів, тому для встановлення особи водія доставили у відділ поліції.

Результат алкотестера - 2.5 проміле. На водія склали адміністративний протокол. Покарання за таке порушення - накладення штрафу в 20 400 грн., або адміністративний арешт на 15 діб з позбавленням права керування транспортними засобами на 3 роки.


Водитель употреблял алкогольный напиток у своего автомобиля, где сидела его беременная жена.

Об этом сообщили в пресс-службе патрульной полиции Львова.

Так, сегодня ночью на автодороге Киев-Чоп возле населенного пункта Великоселки патрульные остановили за нарушение правил дорожного движения автомобиль ВАЗ 2103. Водитель был с явными признаками алкогольного опьянения.

В салоне сидела его беременная жена. 37-летний мужчина, несмотря на инспекторов, достал пиво и начал его пить. У него не было с собой документов, поэтому для установления личности водителя доставили в отдел полиции.

Результат алкотестера - 2.5 промилле. На водителя составили административный протокол. Наказание за такое нарушение - наложение штрафа в 20 400 грн., или административный арест на 15 суток с лишением права управления транспортными средствами на 3 года.