ИТП, ЕБРР, СыховЗа кошти Європейського банку реконструкції та розвитку у житлових будинках Сихівського району буде встановлено 409 ІТП та Шевченківського – 84. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради. 

Як повідомили у ЛМКП "Львівтеплоенерго", вже відбувся тендер і зараз визначають виконавця робіт із встановлення ІТП в будинках Сихова. Роботи проводитимуться за кошти Європейського банку реконструкції та розвитку.

"Тендер вже відбувся, однак ще не визначено виконавця на монтаж ІТП. Роботи проводитимуться за грантові кошти, виділені Європейським банком реконструкції та розвитку. ІТП встановлюватимемо у Сихівському районі. Сьогодні у Сихівському районі гаряча вода гріється на ЦТП, тоді по теплових мережах вона подається до будинку. Відповідно маємо багато непродуктивних втрат. Тепер концепція буде кардинально змінена: до будинку буде подаватися теплоносій і вже в самому будинку відбуватиметься регулювання температури опалення, залежно від зовнішньої температури. Також підігрів гарячої води здійснюватиметься в будинку", - розповів головний інженер ЛМКП "Львівтеплоенерго" Володимир Штейбарт.

За його словами, у Сихівському районі буде встановлено 409 ІТП у житлових будинках. Також за кошти Кіотського протоколу буде встановлено 84 ІТП в будинках Шевченківського району Львова.

 

 

Евросоюз

Ця публікація була підготовлена в рамках проекту "Просування реформ в регіони" за сприяння Європейського Союзу (http://ec.europa.eu/europeaid). Зміст цієї публікації є виключною відповідальністю ІА "Status Quo" і жодним чином не відображає точку зору Європейського Союзу.


За средства Европейского банка реконструкции и развития в жилых домах в Сыховском районе будет установлено 409 ИТР и в Шевченковском - 84. Об этом сообщает пресс-служба Львовского городского совета. 

Как сообщили в ЛГКП "Львовтеплоэнерго", уже состоялся тендер и сейчас определяют исполнителя работ по установке ИТП в домах Сыхова. Работы будут проводиться за средства Европейского банка реконструкции и развития.

"Тендер уже состоялся, однако еще не определен исполнитель на монтаж ИТП. Работы будут проводиться за гранты, выделенные Европейским банком реконструкции и развития. Сегодня в Сиховском районе горячая вода греется на ЦТП, тогда по тепловым сетям она подается в дома. Согласно есть много непроизводительных потерь. Теперь концепция будет кардинально изменена: в дом будет подаваться теплоноситель и уже в самом доме будет происходить регулирование температуры отопления в зависимости от наружной температуры. Также подогрев горячей воды будет осуществляться в доме", - рассказал главный инженер ЛГКП "Львовтеплоэнерго" Владимир Штейбарт.

По его словам, в Сыховском районе будет установлено 409 ИТР в жилых домах. Также на средства Киотского протокола будет установлено 84 ИТП в домах Шевченковского района Львова.

 

Евросоюз

Эта публикация была подготовлена в рамках проекта "Продвижение реформ в регионы" при содействии Европейского Союза. (http://ec.europa.eu/europeaid). Содержание этой публикации является исключительной ответственностью ИА "Status Quo" и никоим образом не отражает точку зрения Европейского Союза.