аеропорт "Львов", рейсы, ИталияЗ вересня зі Львівського аеропорту запустять літаки до Мілану. Про це під час апаратної наради Львівської ОДА повідомила директор аеропорту "Львів" Тетяна Романовська, передає "Львівський портал". 

За її словами, уже цього тижня італійська авіакомпанія Ernest Airlines оголосить про нові рейси зі Львова.

"Оскільки лоукости не змогли на Італію та Іспанію відкрити рейси, то ми знайшли нову італійську компанію, яка вже днями оголосить, що 22 вересня Львів матиме новий рейс на Мілан по п’ятницях і неділях", – повідомила вона і додала, що згодом компанія планує запустити рейс і по вівторкам.

Окрім того, з грудня італійська компанія планує запустити рейси на Венецію та Неаполь, а з літа 2018 року – до Сардинії, Верони та Парми.


С сентября из Львовского аэропорта запустят самолеты в Милан. Об этом во время аппаратного совещания Львовской ОГА сообщила директор аэропорта "Львов" Татьяна Романовская, передает "Львовский портал". 

По ее словам, уже на этой неделе итальянская авиакомпания Ernest Airlines объявит о новых рейсах из Львова.

"Поскольку лоукосты не смогли на Италию и Испанию открыть рейсы, то мы нашли новую итальянскую компанию, которая уже на днях объявит, что 22 сентября Львов будет новый рейс на Милан по пятницам и воскресеньям", - сообщила она и добавила, что впоследствии компания планирует запустить рейс и по вторникам.

Кроме того, с декабря итальянская компания планирует запустить рейсы в Венецию и Неаполь, а с лета 2018 - до Сардинии, Вероны и Пармы.