таксисты, напали, дракаПатрульні затримали хулігана, який, за словами таксистів, напав на них. Про це повідомляє прес-служба Патрульної поліції Львова.

Сьогодні близько години ночі на телефон гарячої лінії 102 повідомили, що невідомі особи напали на таксистів. Коли патрульні прибули на виклик, побачили велике скупчення людей. Це були таксисти, які приїхали на допомогу колезі і хотіли вчинити самосуд . До інспекторів підійшов заявник та вказав на чоловіка, який наніс тілесні ушкодження йому та ще двом таксистам.

Конфлікт почався в автомобілі, коли його пасажири почали сваритися між собою та битися. Водій зробив зауваження, і один з них почав бити його.

Водій викликав поліцію та своїх друзів. Коли на місце прибули таксисти, чоловік почав бійку і з ними.

Порушник, коли до нього підійшли патрульні, відреагував агресивно та почав шарпати інспекторів, збивши нагрудний відеореєстратор. Інспектори застосували заходи фізичного впливу до хулігана, одягнули кайданки та доставили до відділу поліції. Крім того на місце події викликали швидку, яка допомогла потерпілим у бійці. Заявників теж запросили у відділ поліції для написання заяв.

У поліції вважають, що оперативна реакція патрульних допомогла уникнути загострення ситуації, адже таксисти, які з‘їжджалися на допомогу були налаштовані рішуче. Справою займаються слідчі Залізничного відділу поліції.


Патрульные задержали хулигана, который, по словам таксистов, напал на них. Об этом сообщает пресс-служба патрульной полиции Львова.

Сегодня около часа ночи на телефон горячей линии 102 сообщили, что неизвестные напали на таксистов. Когда патрульные прибыли на вызов, увидели большое скопление людей. Это были таксисты, которые приехали на помощь коллеге и хотели совершить самосуд. К инспекторов подошел заявитель и указал на мужчину, который нанес телесные повреждения ему и еще двум таксистам.

Конфликт начался в автомобиле, когда пассажиры начали ссориться между собой и драться. Водитель сделал замечание, и один из них начал бить его. Водитель вызвал полицию и своих друзей. Когда на место прибыли таксисты, человек начал драку и с ними.

Нарушитель, когда к нему подошли патрульные, отреагировал агрессивно и начал задираться до инспекторов, сбив нагрудный видеорегистратор. Инспекторы применили меры физического воздействия к хулигану, наодели наручники и доставили в отдел полиции. Кроме того, на место происшествия вызвали скорую, которая помогла пострадавшим в драке. Заявителей тоже пригласили в отдел полиции для написания заявлений.

В полиции считают, что оперативная реакция патрульных помогла избежать обострения ситуации, ведь таксисты, которые съезжались на помощь, были настроены решительно. Делом занимаются следователи Железнодорожного отдела полиции.