минималка, неоформленные, оштрафован, "Транс-Спорт"Інспектори Головного управління Держпраці у Львівській  області  спільно з представниками департаменту дорожнього господарства, транспорту та зв’язку Львівської  ОДА  провели  перевірку приватного підприємства "Транс-Спорт"  щодо дотримання норм законодавства з питань праці та оштрафували його на 672 тисячі гривень за використання праці неоформлених працівників. Про це повідомляє  прес-служба Львівської облдержадміністрації.

Під час перевірки виявили, що  перевезення пасажирів здійснювали водії, з якими не уклали трудові договори. Окрім цього, виявили інші порушення законодавства про працю, зокрема термінів виплати заробітної палати та розрахункових. Відтак, підприємство "Транс-Спорт" сплатить штраф  на загальну суму 12 800 гривень.


Инспекторы Главного управления Гоструда в Львовской области совместно с представителями департамента дорожного хозяйства, транспорта и связи Львовского ОГА провели проверку частного предприятия "Транс-Спорт" на соблюдение норм законодательства по вопросам труда и оштрафовали его на 672 000 гривен за использование труда неоформленных работников. Об этом сообщает пресс-служба Львовской облгосадминистрации.

Во время проверки обнаружили, что перевозки пассажиров осуществляли водители, с которыми заключили трудовые договоры. Кроме этого, обнаружили другие нарушения законодательства о труде, в том числе сроков выплаты заработной палаты и расчетных. В итоге, предприятие "Транс-Спорт" заплатит штраф на общую сумму 12 800 гривен.