сплав, по Днестру, программаЦими вихідними, 21 квітня, з села Розвадів до села Березина Миколаївського району відбудеться одноденний сплав по рівнинній річці Дністер. Про це повідомила начальник управління туризму та курортів Львівської облдержадміністрації Наталя Табака.

Сплав по Дністру входить у програму календаря активних мандрівок Львівщиною і це вже п’ята  подорож від початку року.

“Під час цієї подорожі можна поєднати помірні фізичні навантаження та насолодитись природою, відтак кожен отримує неймовірний заряд позитивної енергетики”, - зазначила очільник управління.

За словами посадовця, маршрут не є складним – його протяжність 13 км (в часі 3-4 год), натомість він дуже цікавий. Перед початком сплаву відбудеться обов’язковий інструктаж для всіх учасників.  Також після мандрівки заплановано семінар з порятунку на воді та обід на території села Березина.

Виїзд зі Львова до села Розвадів о 9:30 від вул. Винниченка, 18. Повернення до Львова - цього ж дня орієнтовно  о 19:00.


В эти выходные, 21 апреля, из села Розвадов в село Березина Николаевского района состоится однодневный сплав по равнинной реке Днестр. Об этом сообщила начальник управления туризма и курортов Львовской облгосадминистрации Наталья Табака.

Сплав по Днестру входит в программу календаря активных путешествий Львовской области и это уже пятое путешествие с начала года.

"Во время этого путешествия можно совместить умеренные физические нагрузки и насладиться природой, поэтому каждый получает невероятный заряд положительной энергетики", - отметила глава управления.

По ее словам, маршрут не сложный - его протяженность 13 км (во времени 3-4 часа), зато он очень интересен. Перед началом сплава состоится обязательный инструктаж для всех участников. Также после путешествия запланирован семинар по спасению на воде и обед на территории села Березина.

Выезд из Львова в село Розвадов в 9:30 от ул. Винниченко, 18. Возвращение во Львов - в этот же день ориентировочно в 19:00.