метанол, отравление, БориславУ Бориславській міській лікарні від отруєння метанолом помер 42-річний місцевий мешканець. Про цей інцидент 17 квітня повідомила міська рада Борислава.

Як розповів головний лікар Бориславської центральної міської лікарні Віталій Головчак, у четвер, 12 квітня, 42-річний чоловік придбав спирт і випив його. Після цього він отримав сильне отруєння, і 14 квітня його доставили у лікарню, де медики діагностували повну сліпоту.

"Потерпілого було направлено для проходження процедури гемодіалізу у Львівській обласній лікарні. Та, на жаль, його життя не вдалося врятувати", - йдеться у повідомленні мерії Борислава.

Оскільки спирт був придбаний не в аптеці, то виникли відповідні підозри про факт несанкціонованого продажу фальсифікованого метилового спирту. Про інцидент було одразу повідомлено у місцевий відділок поліції. По даному факту правоохоронцями проводиться перевірка можливих точок продажу фальсифікату і при виявленні порушень буде вжито усіх відповідних заходів для притягнення винних до відповідальності.


В Бориславской городской больнице от отравления метанолом умер 42-летний местный житель. Об этом инциденте 17 апреля сообщила городской совет Борислава.

Как рассказал главный врач Бориславской центральной городской больницы Виталий Головчак, в четверг, 12 апреля, 42-летний мужчина приобрел спирт и выпил его. После этого он получил сильное отравление, и 14 апреля его доставили в больницу, где медики диагностировали полную слепоту.

"Пострадавший был направлен для прохождения процедуры гемодиализа в областной больнице. Но, к сожалению, его жизнь не удалось спасти", - говорится в сообщении мэрии Борислава.

Поскольку спирт был приобретен не в аптеке, то возникли подозрения о факте несанкционированной продажи фальсифицированного метилового спирта. Об инциденте сразу сообщили в местный участок полиции. По данному факту правоохранителями проводится проверка возможных точек продаж фальсификата. При выявлении нарушений будут приняты все соответствующие меры для привлечения виновных к ответственности.