конфета, ребенокНа Львівщині дитина вдавилася цукеркою.

Про це повідомили у Головному управлінні Національної поліції у Львівській області. В Буське відділення поліції 17 січня надійшло повідомлення від фельдшера районної лікарні про те, що до приїзду швидкої помер малолітній хлопчик.

Попередній діагноз: удушення цукеркою. На місці події працювала слідчо-оперативна група. Правоохоронці встановили, що дворічний хлопчик разом з бабусею, 48-річною мешканкою одного з сіл Буського району, перебували в гостях у родичів.

Близько 16.45, граючись в кімнаті з дітьми, хлопчик вдавився цукеркою "Бім-бом". За цим фактом відкрито кримінальне провадження, правоохоронці встановлюють обставини смерті дитини, призначено ряд експертиз.


На Львовщине ребенок подавился конфетой.

Об этом сообщили в Главном управлении Национальной полиции во Львовской области.

В Бугское отделение полиции поступило сообщение от фельдшера районной больницы о том, что до приезда скорой умер малолетний мальчик.

Предварительный диагноз: удушение конфетой. На месте происшествия работала следственно-оперативная группа.

Правоохранители установили, что двухлетний мальчик вместе с бабушкой, 48-летней жительницей одного из сел Бугского района, находились в гостях у родственников. Около 16.45, играя в комнате с детьми, мальчик подавился конфетой "Бим-бом".

Открыто уголовное производство, правоохранители устанавливают обстоятельства смерти ребенка, назначен ряд экспертиз.