Фабрика косметики, стройкаВ Яворівському районі збудують косметичну фабрику.

Приватна фірма отримала землю у Шкло для будівництва парфумерно-косметичної фабрики. Про це йдеться у розпорядженні голови Львівської облдержадміністрації Олега Синютки.

"Надати ТзОВ "Галтерра" дозвіл на розроблення з урахуванням вимог державних стандартів, норм і правил у сфері землеустрою проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 0,3706 га", – йдеться у розпорядженні.

Ділянка розташована на території Шклівської селищної ради Яворівського району Львівської області.

Як йдеться у єдиному реєстрі юридичних осіб, ТзОВ "Галтерра" займається виробництвом парфумних і косметичних засобів, - повідомляють Варіанти.


В Яворовском районе построят косметическую фабрику.

Частная фирма получила землю в Шкло для строительства парфюмерно-косметической фабрики. Об этом говорится в распоряжении председателя Львовской облгосадминистрации Олега Синютки.

"Предоставить ООО "Галтерра" разрешение на разработку с учетом требований государственных стандартов, норм и правил в сфере землеустройства проекта землеустройства по отводу земельного участка ориентировочной площадью 0,3706 га", - говорится в распоряжении.

Участок расположен на территории Шкловского поселкового совета Яворовского района Львовской области.

Как говорится в едином реестре юридических лиц, ООО "Галтерра" занимается производством парфюмерных и косметических средств, - сообщают Варианты.