Парковка, автомобили, запретУ Львові заборонили парковку на вузьких ділянках вул. Богдана Хмельницького і Генерала Чупринки, оскільки через неправильно припарковані автомобілі там часто зупинявся рух трамваїв.

Відповідне рішення прийняла міська комісія з безпеки дорожнього руху у відповідь на звернення ЛКП "Львівелектротранс".

На ділянці вул. Богдана Хмельницького від вул. Осмомисла до пл. Старий Ринок встановлять знак "Зупинка заборонена" і нанесуть біля бордюру жовту розмітку, яка також забороняє зупинку. Такі ж знак і розмітку зроблять на ділянці вул. Генерала Чупринки від вул. Київської до пішохідного переходу в напрямку вул. Левинського.

Заборона паркування обумовлена тим, що на цих вузьких ділянках вулиць водії паркувались таким чином, що блокували рух трамваїв.

Після заборони паркування на цих вулицях поліція зможе евакуювати автомобілі і штрафувати водіїв в разі, якщо хтось із жителів все-таки вирішить там припаркуватися, - пише
zaxid.net.


Во Львове запретили парковку на узких участках ул. Богдана Хмельницкого и Генерала Чупринки, поскольку из-за неправильно припаркованых автомобилей там часто останавливалось движение трамваев.

Соответствующее решение приняла городская комиссия по безопасности дорожного движения в ответ на обращение ЛКП "Львовэлектротранс".

На участке ул. Богдана Хмельницкого от ул. Осмомысла до пл. Старый Рынок установят знак "Остановка запрещена" и нанесут у бордюра желтую разметку, которая также запрещает остановку. Такие же знак и разметку сделают на участке ул. Генерала Чупринки от ул. Киевской до пешеходного перехода в направлении ул. Левинского.

Запрет парковки обусловлен тем, что на этих узких участках улиц водители парковали автомобили таким образом, что они блокировали движение трамваев.

После запрета парковки на этих улицах полиция сможет эвакуировать автомобили и штрафовать водителей в случае, если кто-то из жителей все-таки решит там припарковаться, - пишет zaxid.net.