ЦНАП, паспорт, загранпаспорт, стоимостьУ ЦНАПи міста закуплені 6 додаткових робочих станцій. Зараз обладнання встановлюють і підключають до єдиного демографічного реєстру. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

Як зазначають в міськраді, послуга з оформлення і видачі паспортів громадянина України та громадянина України для виїзду за кордон є найзатребуванішою у Центрах надання адміністративних послуг. З метою уникнення черг закуплено 6 додаткових робочих станцій. Відтак, у кожному територіальному підрозділі ЦНАПу міста тепер працюватиме дві робочі станції. Зараз обладнання встановлюють і підключають до єдиного демографічного реєстру. Процедура оформлення документів та вартість послуги не змінилися.

Нагадаємо, відповідно до наказу Державної міграційної служби України від 03.11.2016 № 280, вартість оформлення паспорта громадянина України в термін, не пізніше 20 робочих днів, становить 279 грн., до 10 робочих днів – 366 грн. Вартість оформлення паспорта громадянина України для виїзду за кордон в термін, не пізніше 20 робочих днів, становить 557, 32 грн., до 7 робочих днів - 810,32 грн.


В ЦНАП города закуплены 6 дополнительных рабочих станций. Сейчас оборудования устанавливают и подключают к единому демографическому реестру. Об этом сообщает пресс-служба Львовского городского совета.

Как отмечают в горсовете, услуга по оформлению и выдаче паспортов гражданина Украины и гражданина Украины для выезда за границу является самой востребованной в Центрах предоставления административных услуг. Во избежание очередей закуплено 6 дополнительных рабочих станций. Теперь в каждом территориальном подразделении ЦНАП города будут работать две рабочие станции. Сейчас оборудования устанавливают и подключают к единому демографического реестра. Процедура оформления документов и стоимость услуги не изменились.

Напомним, согласно приказу Государственной миграционной службы Украины от 03.11.2016 № 280, стоимость оформления паспорта гражданина Украины в срок не позднее 20 рабочих дней, составляет 279 грн., до 10 рабочих дней - 366 грн. Стоимость оформления паспорта гражданина Украины для выезда за границу в срок, не позднее 20 рабочих дней, составляет 557, 32 грн., до 7 рабочих дней - 810,32 грн.