стоматологи, зарплата, майСьогодні виконавчий комітет вніс зміни до бюджету Львова на 2017 рік, передбачивши 8 млн грн. на оплату праці працівникам комунальних стоматологічних поліклінік Львова за травень. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

"З метою забезпечення фондом оплати праці працівників комунальних стоматологічних поліклінік міста Львова у травні цього року пропонується збільшити видатки стоматологічним поліклінікам на суму 8 млн 170 тис. грн. за рахунок зменшення видатків, передбачених на інші установи та заклади охорони здоров’я. Також отримали субвенцію для управління соціального захисту – 146 тис. грн. для виплати грошової компенсації за належні для отримання житлові приміщення для сім’ї загиблих осіб та осіб з інвалідністю І та ІІ групи", - зазначив директор департаменту фінансової політики Львівської міської ради Олег Іщук.

Зміни будуть подані на затвердження сесії міської ради.


Сегодня исполнительный комитет внес изменения в бюджет Львова на 2017 год, предусмотрев 8 млн грн. на оплату труда работникам коммунальных стоматологических поликлиник Львова за май. Об этом сообщает пресс-служба Львовского городского совета.

"С целью обеспечения фонда оплаты труда работников коммунальных стоматологических поликлиник города Львова в мае этого года предлагается увеличить расходы стоматологическим поликлиникам на сумму 8 млн 170 тыс. грн. за счет уменьшения расходов, предусмотренных на другие учреждения и учреждения здравоохранения. Также получили субвенцию для управления социальной защиты - 146 тыс. грн. для выплаты денежной компенсации за принадлежащие для получения жилых помещений для семьи погибших и лиц с инвалидностью I и II группы", - отметил директор департамента финансовой политики Львовского городского совета Олег Ищук.

Изменения будут представлены на утверждение сессии городского совета.