Львовская железная дорога, взятка, задержанНачальника одного з відділів регіональної філії "Львівська залізниця" затримали під час отримання 7,2 тис. доларів хабара у Києві. Про це інформує прес-служба прокуратури Києва, повідомляє ZAXID.NET

Посадовця затримали в одному зі столичних парків після передачі всієї суми хабара.

"Начальник відділу РФ "Львівська залізниця" вимагав та отримав від керівника суб’єкта господарювання 7,2 тис. доларів США за вирішення питання щодо перерахування грошових коштів по укладеному договору на поставку товару. Свої послуги хабарник оцінив у розмірі 10% від загальної суми договору", – йдеться у повідомленні.

Зловмисника було затримано в одному зі столичних парків після передачі всієї суми неправомірної вигоди. Водночас за цією справою сьогодні ГПУ та СБУ вилучали документи у офісі "Львівської залізниці". Про це ZAXID.NET повідомила речниця СБУ Олена Гітлянська.

Наразі вирішується питання щодо повідомлення затриманому про підозру за ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України та обрання запобіжного заходу.


Начальника одного из отделов регионального филиала "Львовская железная дорога" задержали при получении 7,2 тыс. долларов взятки в Киеве. Об этом сообщает пресс-служба прокуратуры Киева, сообщает ZAXID.NET

Чиновника задержали в одном из столичных парков после передачи всей суммы взятки.

"Начальник отдела РФ "Львовская железная дорога" требовал и получил от руководителя предприятия 7,2 тыс. долларов США за решение вопроса о перечислении денежных средств по заключенному договору на поставку товара. Свои услуги взяточник оценил в размере 10% от общей суммы договора", - говорится в сообщении.

Злоумышленник был задержан в одном из столичных парков после передачи всей суммы неправомерной выгоды. В то же время по этому делу сегодня ГПУ и СБУ изымали документы в офисе "Львовской железной дороги". Об этом ZAXID.NET сообщила пресс-секретарь СБУ Елена Гитлянская.

Сейчас решается вопрос о сообщение задержанному о подозрении по ч. 3 ст. 368 Уголовного кодекса Украины и избрании меры пресечения.