слипецкий, облавтодор, уволенАндрій Сліпецький звільнений з посади директора "Львівського облавтодору" (дочірнє підприємство ДАК "Автомобільні дороги України"). Про це на своїй сторінці в Facebook написав керівник "Автомобільних доріг України" Артем Гриненко.

"Директора Львівського облавтодору звільнено! Я неодноразово звертав увагу на проблеми у роботі цього підприємства, зокрема на неефективність та непродуктивність тамтешнього керівника. Тримати таких людей на відповідальних та керівних посадах – це неприпустима розкіш, особливо коли Компанія знаходиться в стадії активного реформування та відродження. Відсьогодні розпочинаємо пошук нового, відповідального керівника – конкурс відкрито", - зазначив він.

Довідка SQ. Сліпецький очолював облавтодор з січня 2016 року.


Андрей Слипецкий уволен с должности директора "Львовского облавтодора" (является дочерним предприятием ГАК "Автомобильные дороги Украины"). Об этом на своей странице в Facebook написал руководитель "Автомобильных дорог Украины" Артем Гриненко.

"Директор Львовского облавтодора уволен! Я неоднократно обращал внимание на проблемы в работе этого предприятия, в частности, на неэффективность и непродуктивность его руководителя. Держать таких людей на ответственных и руководящих должностях - это непозволительная роскошь, особенно когда компания находится в стадии активного реформирования и возрождения. С сегодняшнего дня начинаем поиск нового, ответственного руководителя - конкурс открыт", - написал он.

Справка SQ. Слипецкий возглавлял облавтодор с января 2016 года.