прокуратура, жалобыУ 2016 році до прокуратури Львівської області надійшло понад 18,7 тисяч звернень громадян. Про це повідомили у прес-службі прокуратури.

Протягом року прокурорами задоволено понад 80 скарг громадян, з яких більшість стосувались питань досудового розслідування у кримінальних провадженнях. Водночас, на особистому прийомі у прокуратурі побувало майже 5 тисяч громадян. Кожного четвертого з них, в тому числі із виїздом за місцем проживання, прийнято керівниками прокуратур.

Прокурором Львівської області особисто прийнято більше 430 звернень громадян. Крім цього, прокурорами забезпечується прийом ув’язнених та засуджених осіб в установах пенітенціарної служби області. Так, за результатами виїздів керівництва прокуратури області у виправні колонії та заклади тимчасового тримання прийнято 36 в’язнів.


В 2016 году в прокуратуру Львовской области поступило более 18,7 тыс. обращений граждан. Об этом сообщили в пресс-службе прокуратуры.

В течение года прокурорами удовлетворено более 80 жалоб граждан, из которых большинство касались вопросов досудебного расследования в уголовном производстве. В то же время, на личном приеме в прокуратуре побывало почти 5 тыс. граждан. Каждого четвертого из них, в том числе с выездом по месту жительства, принято руководителями прокуратур.

Прокурором Львовской области лично принято более 430 обращений граждан. Кроме этого, прокурорами обеспечивается прием заключенных и осужденных лиц в учреждениях пенитенциарной службы области. Так, по результатам выездов руководства прокуратуры области в исправительные колонии и учреждения временного содержания принято 36 заключенных.