квартирные кражи, прокуратура, КвятковскийКвартирних крадіжок у Львівський області за минулий рік стало на 85% більше у порівнянні з 2015-м. Про це 17 лютого повідомив прокурор Львівської області Юрій Квятківський, пише Дивись.info.

За словами прокурора області, кількість квартирних крадіжок збільшилася майже на дві тисячи.

"Ця тенденція продовжує зростати. Сьогодні у Львові сталося 10 таких випадків, і жоден не розкритий", — додав обласний прокурор.

Крім того, за його даними, грабежі в області виросли на 23%, розбої — на 10%, незаконне заволодіння транспортом — на 14%, викрадення номерних знаків - на 142%.


Квартирных краж во Львовской области за прошлый год зарегистрировано на 85% більше по сравнению с 2015-м. Об этом 17 февраля сообщил прокурор Львовской области Юрий Квятковский, пишет Дивись.info.

По словам прокурора области, количество квартирных краж увеличилось почти на две тысячи.

"Эта тенденция продолжает расти. Сегодня во Львове произошло 10 таких случаев, и ни один не раскрыт", - добавил областной прокурор.

Кроме того, по его данным, грабежи в области выросли на 23%, разбои - на 10%, незаконное завладение транспортом - на 14%, похищение номерных знаков - на 142%.