полиция, вор, подвалПомітивши в підвалі свого будинку невидомого, жінка закрила його і визвала поліцію. Про це розповіли в прес-службі патрульної поліції Львова.

16 лютого до патрульної поліції звернулася мешканка Львова, яка повідомила, що закрила в підвалі свого будинку на вулиці Кульпарківській невідому особу. Екіпаж патрульної поліції приїхав за вказаною адресою та встановив, що 32-річний громадянин вже був неодноразово судимий за крадіжки.

У цей день був затриманий ще один "гість" підвалу. 17 лютого вночі, на вулиці Науковій, мешканці почули, що хтось є у підвалі. Коли вийшли на вулицю - помітили вибиту решітку і викликали патрульних. Чоловік, якого інспектори знайшли в приміщенні, повідомив, що вирішив залізти через вікно в пошуках металобрухту. Патрульні з’ясували, що нещодавно його вже затримували за крадіжку з підвалу на вулиці Баштанній.


Заметив в подвале своего дома неизвестного, женщина закрыла его там и вызвала полицию. Об этом рассказали в пресс-службе патрульной полиции Львова.

16 февраля к патрульной полиции обратилась жительница Львова, сообщив, что закрыла в подвале своего дома на улице Кульпарковской неизвестного человека. Экипаж патрульной полиции приехал по указанному адресу и обнаружил 32-летнего гражданина, неоднократно судимого за кражи.

В этот день был задержан еще один "гость" подвала. 17 февраля ночью на улице Научной жители услышали, что кто-то находится в подвале. Когда вышли на улицу - заметили выбитую решетку и вызвали патрульных. Мужчина, которого инспекторы обнаружили в помещении, сообщил, что решил залезть через окно в поисках металлолома. Оказалось, что недавно его уже задерживали за кражу из подвала на улице Баштанной.