остановка, транспорт, павильонМерія дозволила обклеїти рекламою зупинки громадського транспорту в центрі Львова. Про це пише ZAXID.NET.

У п’ятницю, 17 лютого, виконавчий комітет Львівської міськради дозволив приватній рекламній фірмі розміщувати рекламу на павільйонах, встановлених на зупинках громадського транспорту в центрі Львова. Досі стінки павільйонів були виготовлені з прозорого скла і не містили реклами.

Згідно з рішенням, ПП “БігБорд” отримало дозвіл на розміщення реклами на задніх стінках павільйонів на зупинках громадського транспорту за адресами: вул. Князя Романа, 26, вул. Підвальна, 13, пл. Святого Юра, 1, вул. Франка – вул. Саксаганського, вул. Генерала Чупринки, 4, вул. Генерала Чупринки – вул. Бандери, 11.

Як зазначила директорка департаменту економічного розвитку міськради Ірина Кулинич, такий дозвіл рекламна фірма отримала як експеримент на рік. Крім того, зміст реклами ПП “БігБорд” має погоджувати з мерією.

Кулинич запевнила, що кожна зупинка буде оформлена в єдиному стилі і на одному павільйоні буде розміщена реклама лише одного бренду. Раніше рекламу розміщували лише на боковій стінці


Мэрия разрешила обклеить рекламой остановки общественного транспорта в центре Львова. Об этом пишет ZAXID.NET.

В пятницу, 17 февраля, исполнительный комитет Львовского горсовета разрешил частной фирме размещать рекламу на павильонах, установленных на остановках общественного транспорта в центре Львова. До сих пор стенки павильонов были изготовлены из прозрачного стекла и не содержали рекламы.

Согласно решению, ЧП "БигБорд" получило разрешение на размещение рекламы на задних стенках павильонов на остановках общественного транспорта по адресу: ул. Князя Романа, 26, ул. Подвальная, 13, пл. Святого Юра, 1, ул. Франко - ул. Саксаганского, ул. Генерала Чупринки, 4, ул. Генерала Чупринки - ул. Бандеры, 11.

Как отметила директор департамента экономического развития Львовского горсовета Ирина Кулинич, такое разрешение рекламная фирма получила в качестве эксперимента на год. При этом содержание рекламы ЧП "БигБорд" должен согласовывать с мэрией.

Глава департамента заверила, что каждая остановка будет оформлена в едином стиле и на одном павильоне будет размещена реклама только одного бренда. Ранее рекламу размещали только на боковой стенке.