Патрульні зупинили водія, який позбавлений права керування та мав при собі підроблені документи, повідомляє прес-служба Львівської патрульної поліції.

Це сталося 16 лютого близько 23 години. На перехресті вулиць Здоров’я та Київська патрульні зупинили автомобіль, водій якого порушив правила дорожнього руху. Перевіряючи документи, інспектори виявили невідповідність даних в посвідченні водія і доставили його у Франківський відділ поліції. Там встановили, що затриманий громадянин позбавлений права керування транспортними засобами на строк 12 місяців.

З’ясувалося, що в посвідченні водія в графі прізвище відрізняється одна буква, а також дата народження. Тепер у водія нова проблема - інспектори виписали на нього постанову за ч. 3 ст. 126 КУпАП - керування транспортним засобом особою, позбавленою права керування транспортними засобами. Посвідчення подія вилучили для встановлення факту підроблення. Наразі цією справою займаються слідчі.


Патрульные остановили водителя, лишенного водительских прав и ехавшего по поддельным документам, сообщает пресс-служба Львовской патрульной полиции.

Это произошло 16 февраля около 23 часов. На перекрестке улиц Здоровье и Киевская патрульные остановили автомобиль, водитель которого нарушил правила дорожного движения. Проверяя документы, инспекторы обнаружили несоответствие данных в удостоверении водителя и доставили его в Франковский отдел полиции. Там установили, что задержанный гражданин лишен права управления транспортными средствами на срок 12 месяцев.

Выяснилось, что в удостоверении водителя в графе фамилия отличается одна буква, а также дата рождения. Теперь у водителя новая проблема - инспекторы выписали на него постановление по ч. 3 ст. 126 КУоАП - управление транспортным средством лицом, лишенным права управления транспортными средствами. Водительское удостоверение изъято для установления факта подделки. Сейчас этим делом занимаются следователи.