театр, куклы, актерыЛьвівський театр естрадних мініатюр "І люди, і ляльки" у цьому році запровадить унікальну в Україні ініціативу: актори на конях поїдуть до сіл, де немає театру. Про це заявив  директор театру Олекса Кравчук, повідомляє інформагенство Дивись.info.

Під час обговорення стратегії розвитку театрів області  директор розповів, що така ініціатива проходитиме у межах Міжнародного театрального фестивалю "І люди, і ляльки", і метою її не стільки представлення театру, скільки спілкування.

Директор також поділився планами на 2017 рік.

"Цього року ми пробуємо створити музей ляльки, дійовий музей, де відбувалися б екскурсії. Плануємо випустити 4 вистави. Розвиваємо рівень дитячого театру та вечірню лінію. А також хочемо запросити двох ведучих режисерів. Це Сергій Брижань та Оксана Дмитрієва, яка нині працює у харківському театрі. До співпраці цього року запрошено одного актора-курбасівця, утім, поки тримаємо його ім’я в таємниці", – резюмував Кравчук.


Львовский театр эстрадных миниатюр "И люди, и куклы" в этом году реализует уникальную в Украине инициативу: актеры на лошадях поедут в села, где нет театра. Об этом заявил директор театра Алексей Кравчук, сообщает информагентство Дивись.info.

При обсуждении стратегии развития театров области директор рассказал, что такая инициатива будет реализована в рамках международного театрального фестиваля "И люди, и куклы", и целью ее является не столкьо представление театра, сколько общение.

Директор также поделился планами на 2017 год.

"В этом году мы пробуем создать музей по созданию куклы. Планируем выпустить 4 спектакля. Развиваем уровень детского театра и вечернюю линию. А также пригласить двух ведущих режиссеров. Это Сергей Брижань и Оксана Дмитриева, которая сейчас работает в харьковском театре. К сотрудничеству в этом году приглашен также один актер-курбасовец, впрочем, пока мі держим его имя в тайне ", - резюмировал Кравчук.